Tilmelding til Direktøren

Vejledning:

  1. Tryk på Knap 1OPRET DIN PROFIL (klik på link)
  2. Oprette din profil, med dine personlige oplysninger - slut af med at klikke på den grønne knap: Tilmeld
  3. Herefter modtager du en mail med dine Login-oplysninger: Mail og adgangskode som du fremover skal bruge for at komme ind på vores nye system.
  4. Nu skal du trykke på Knap 2: TILMELDING TIL AUTOMATISK BETALING
  5. Herefter kommer du til siden med tilmelding til ”Automatisk betaling” tast din e-mail + den kode du har modtaget og klik på Login knappen 
  6. Nu kommer du til betalingssiden hvor du kan se at du skal betale den årlige kontingent som fastsat til kr. 300,- pr. år Sæt kryds i: Jeg accepterer handels-betingelserne og tryk på den grønne knap ”Næste”
  7. Nu kommer du til selve betalingssiden hvor du frit kan vælge mellem Dankort, Mastercard elle Visa – tast dine kortoplysninger og tryk på den blå knap: ”Opret abonnement”
  8. Herefter kommer du til en side hvor du skal godkende med MitID
  9. Til slut kommer du til en ”kvitterings side” hvor du kan se din indbetaling og du modtager også en mail med samme beskæftigelse. Det nye system betyder også at du nu fremover har tilmeld dig Automatisk betaling og at du fremover automatisk betaler din årskontingent til Direktøren.
  10. Nu skal du slutte af med at trykke på Knap 3: tilmelde dig den eller de grupper du gerne vil være medlem i - så gå ind på dette link: TILMELDING TIL GRUPPE (klik her)

Nu er du: oprette i systemet, betalt din kontingent, tilmeldt dig til fremtidig automatisk betaling og registreret dig i de gruppere du gerne vil vær med i.

Hvis der er noget du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte Leo eller Erik N. vi kommer også gerne ned på Direktøren og hjælper – men vi tror nu at I nok skal klare det.

Frem over vil kontingentet blive truget i marts måned.

Velkommen til Direktøren